Mindfulness op het werk

Gedurende de dag krijg je veel impulsen binnen door telefoon, contacten, informatie via tv en internet. En wordt er van je gevraagd je te concentreren, aandachtig te handelen, zowel thuis, op het werk en op de weg. Na een dag ga je slapen met een vol hoofd en begint het piekeren. Herkenbaar? Hier kun je wat aan doen:

In de cursus ‘Mindfulness op het werk’ van 4 avonden leer je een aantal vaardigheden die je dagelijks gaat oefenen zodat deze vaardigheden tot je gewoontes gaan behoren.

Je leert:

  • Regelmatig adempauzes te nemen
  • Ontspannen tussen de bedrijven door
  • Te genieten van wat er is
  • Slimmer te werken in plaats van harder te werken
  • Minder te piekeren
  • Bewust om te gaan met je grenzen

De cursus is voor gemotiveerde mensen en is voor iedereen toegankelijk. Deze cursus kan ook incompany worden gegeven (info op aanvraag).

Programma Mindfulness op het werk                                                        

De cursus van 4 bijeenkomsten vinden plaats in een periode van 7 weken. De tussenliggende tijd is nodig om het geleerde uit te proberen. Deze lessen zijn gebaseerd op het werk van Jon Kabat-Zinn. Je leert het organiseren en toepassen van ‘adempauzes’ gedurende de dag. Je wordt gestimuleerd goed voor je zelf te zorgen en op tijd een tandje terug te schakelen.

In de cursus leer je een techniek aan die direct toepasbaar is in de praktijk.  Thuis en op het werk. Daardoor kost deze cursus je geen extra tijd of inspanning, alleen de motivatie om het onder de knie te krijgen en vol te houden.

Na afloop van de cursus kan je op een gemakkelijke manier je vitaliteit en weerbaarheid versterken. Deze cursus sluit aan op de 8 weekse Mindfulness training.

Informatie op een rijtje:

Data Op aanvraag
Tijd 19.45-21.45 uur (inloop 19.30 met koffie/thee)
Kosten € 195,- incl. 21%btw, hand out, boekje en audio cursusmateriaal
Locatie + info Schiedam. T:010-2182791
Opgeven Via het inschrijfformulier op www.meander-meditatie.nl
Begeleiding Jos van Veen; zie ook www.meander.biz  T:0651097597